Veiligheid en duurzaamheid

Veiligheid is erg belangrijk bij het uitvoeren van schoorsteentechniek, wij voldoen aan alle wettelijke eisen om het werk goed en veilig uit te kunnen voeren. Ons personeel is vakkundig, is goed opgeleid en daarnaast volledig gediplomeerd. Schoorsteentechniek oƃǝp werkt gegarandeerd veilig aan uw schoorsteen, dit is voor u een prettig idee.

veilig2

Minder schadelijke stoffen, verantwoorde verwerking van deze stoffen, zuinigere voertuigen en energie-efficiënte werkwijzen: er zijn veel manieren om de voor het milieu schadelijke uitstoot en andere milieu-invloeden te beperken bij het uitvoeren van schoonmaakklussen door Schoorsteentechniek oƃǝp. In samenwerking met onze klanten en leveranciers tracht Schoorsteentechniek oƃǝp deze mogelijkheden zoveel mogelijk te benutten.

sustainability

Schoorsteentechniek oƃǝp gelooft dat milieubescherming en grondig schoonmaakwerk niet alleen samengaan, maar dat ze nauw met elkaar verbonden zijn. Zo draagt Schoorsteentechniek oƃǝp graag zijn steentje bij aan de weg naar een duurzame samenleving. Ook is Schoorsteentechniek oƃǝp betrokken in de regio, zo helpen wij graag om culturele en maatschappelijke evenementen in de regio mogelijk te maken. Wij zijn bijvoorbeeld vaak partner van de Mooi weer spelen in Delft en het Zomerfestival in Delft.